Rentacar София на най-изгодни цени

Предстои ми да прекарам Коледните празници в родината ми!

Вълнувам се страшно много…Не ми се е случвало от години да имам тази възможност, понеже работя усилено и не мога да си позволя отсъствие за месец. Но тази година реших да го направя. Оставих бизнеса си във Франция на близък приятел и реших да се прибера в София със семейството си. Обаче имахме един проблем – нуждаехме се от Rentacar.

Rentacar София на най-изгодни цени

Със съпругата ми отдавна не бяхме прекарвали такъв дълъг период в София и очаквахме това удоволствие, което при нас по-скоро беше нужда да ни струва много скъпо. Все пак, се очакваше да вали сняг и ни трябваше надежден автомобил. Освен това имаме и две деца, едното от които е все още бебе. Имахме нужда от бебешко и детско столче, които нямаше как да пренесем в самолета. Не знаехме дали ще успеем да намерим rentacar в София кликни тук, предлагащ всички тези екстри и то на изгодни цени. Но ето, че след подробно търсене в Интернет, открихме нещо подходящо за нас. Rentacar София на най-изгодни цени. Фирмата беше RentaCarSofia.eu, от където бяха така любезни да ни обяснят всичко по телефона и да ни информират за сумата и услугите, които предлагат срещу нея.

След разговора с тях, със съпругата ми бяхме смаяни. За един месец, щяхме да плащаме само по 8 евро на ден, за да вземем rentacar. Не можехме да повярваме. Тук, във Франция, за 8 евро не можеш да се нахраниш за обяд, а какво да говорим да караш кола на тази цена.

Без да му мислим много, веднага заявихме автомобил, като избрахме точно това, което търсим. Надеждно, комфортно и подходящо за нашето семейство. От фирмата ни предложиха и детско и бебешко столче, които ни бяха адски нужни.

Прекарахме един страхотен месец в България и бяхме изключително мобилни с нашият rentacar. Така че ако има хора, като нас, със същите изисквания, препоръчвам да се възползват от услугите на RentaCarSofia.eu. Можете да се свържете с тях на тел.:0883100051 и 0885881805. Не му мислете, а си вземете rentacar!