Тест с детектор на лъжата от квалифициран полиграфист на добра цена

Знаете ли какво означава науката полиграфия? Това е вид наука, отрасъл в техниката, който обединява различните способи за печатно размножаване на текст и илюстрации – книги, списания, вестници, албуми, репродукции, плакати, географски и др. карти. От тук можем да си направим извод, че полиграфът е уредът, с който става това печатно размножаване.

Тест с детектор на лъжата от квалифициран полиграфист на добра цена

Не е това, което си мислите.. не ви провеждаме урок по печатни технологии. Днес искаме да ви запознаем с един уред, който също се нарича полиграф, но функцията му е съвсем различна. Знаете ли кой е този уред? Това е детекторът на лъжата или единствената машина, изработена от човешкия мозък, която може да засече кога един човек лъже и кога казва истината. С помощта на датчици, които се слагат на определени точки от тялото на изследваното лице се засичат измененията в нервната вегетативна система. Това е единствената нервна система, която се смята за автономна и неконтролируема от мозъка на човека. Когато човек лъже или прикрива истината го издават следните няколко фактора – учестено дишане, ускорен сърдечен пулс и кожно изпотяване. Полиграфът изкарва резултатите под формата на полиграма, която квалифициран полиграфист разчита и определя дали твърденията са лъжа или истина.

Един от най-добрите центрове за такъв тип тестове е „Детектор на лъжата“. Предлага качествени услуги на много ниска цена. Компанията е нова – създадена през 2013 година и разполага с най-съвременната технология, която се предлага на пазара. Това, че центърът функционира от скоро не означава, че специалистите, които работят там, са начинаещи. Те са високо квалифицирани и компетентни полиграфисти, минали през редица обучения в САЩ.

За екипа на „Детектор на лъжата“ е важно да си свърши работата както трябва, независимо колко усилия и време ще му коства това. Всички квалифицирани специалисти държат на професионализма и точността в резултатите, които дават на клиентите си и осъзнават напълно отговорността при изследването с полиграф. Освен професионалните квалификации, колективът се състои от отговорни и амбициозни изследователи с опит в изследването с детектор на лъжата. За тях е важно да си свършат работата по възможно най-добрия начин, независимо колко усилия и време ще им коства. Държат на професионализма и точността в резултатите, които дават на клиентите си и осъзнават отговорността при изследването с детектор на лъжата.

Посетете техния официален уеб сайт само с един клик на Детекторналъжата.org, където може да намерите повече информация за метода, по който действа детектора. Там има и подробен лист с всички услуги, които предлагат в тази сфера и цена към тях. Ще научите и в детайли са историята на полиграфа от неговото създаване до наши дни. От тяхното онлайн пространство може да научите и най-често срещаните казуси и ситуации, които се разрешават с полиграфски тест.

За да се свържете с тях може да използвате онлайн формата за контакти или да позвъните на телефонен номер 0885 600 802 или 0700 111 60. Всеки клиент има право на безплатна консултация, в която да се запознае с процеса и тънкостите около психофизиологичното изследване. Офисът на център „Детектор на лъжата“ се намира на адрес: гр. София, бул. „Александър Стамболийски“ 22.